spacer
spacer
spacer
spacer
gebouw
spacer
spacer navbar

foto

foto

foto
Home » De Buiteling

de-buiteling.php

De Buiteling

 
Aan de bosrand, tussen Apeldoorn en Vaassen, staat onze moderne groepsaccommodatie met 64 vaste slaapplaatsen. Onze voorzieningen zijn dusdanig dat ook groepen met veel daggasten bij ons een goed onderkomen vinden.
 
Het gebouw kenmerkt zich door de woorden: ruim, open, modern en schoon.
 
Er is veel verblijfsruimte: woonkamer, eetzaal, recreatiezaal. Professionele keuken met afwasmachine. Veel sanitair: 9 toiletten, 12 douches. De slaapkamers zijn voorzien van stapelbedden en kastruimte: 9 kamers voor 6 personen, 1 kamer voor 10 personen.
 
Op onze kamplocatie, gelegen in het groen, bevinden zich speelvelden en een kampvuurplaats. En natuurlijk een groot terras op het zuiden.
 
De Buiteling maakt het u makkelijk:
De organisatie van een kampweek(end) is vaak een hele klus. Wij streven ernaar u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen zodat u zich kunt richten op de deelnemers en het programma. Tot onze standaard service behoort:
  • De boodschappenservice: boodschappen kunt u bestellen bij Albert Heijn in Vaassen (andre.hoogkamp@ah.nl) De boodschappen worden bezorgt. Ongeopende houdbare producten en flessen komt AH ophalen. Bezorgen + ophalen kost €10. 
  • Spel ondersteuning*: diverse kampspelen hebben wij voor u voorbereid, inclusief de benodigde materialen. Is het door u gewenste spel nog niet door ons voorbereid? Laat het ons weten, misschien kunnen wij helpen met materialen.
  • Een regenprogramma*: kan het buitenprogramma door de regen niet doorgaan, geen nood. Wij helpen u graag aan een binnenprogramma.
Maatwerk:
Wij denken graag mee over de invulling en uitvoering van uw kampprogramma. In overleg is er vaak meer mogelijk dan u denkt. Uw specifieke wensen en uw budget zijn daarbij onze uitgangspunten.
 
Schoon:
Aan Hygiëne en Veiligheid besteden wij veel aandacht. Dit merkt u aan het sanitair dat wij vrijwel dagelijks voor u schoonmaken maar ook aan de goede ventilatie van o.a. de slaapkamers. Het rook- en huisdierenverbod, de gladde vloeren en de zorgvuldige keuze van overige materialen maken De Buiteling geschikt voor carapatiënten. Ons gebouw is voorzien van een warmtepomp die het gebouw in de winter verwarmt en in de zomer koelt.
 
Uw groep is van harte welkom in het mooiste kamphuis op de Veluwe


spacer
spacer
 
 
Last Minute Juli 2015   Wenum Wiesel Gelderland   groepsverblijf voor familieweekend   groepsaccomodatie v.s. kampeerboerderij   schoolkamp en werkweek   
 
spacer
spacer
spacer
spacer
back