spacer
spacer
spacer
spacer
gebouw
spacer
spacer navbar
Home » Last Minute Juli 2015

tagpage.php

Last Minute Juli 2015

Door annulering is de periode 18 juli t/m 2 augustus 2015 weer vrijgekomen. Elders op deze website vindt u onze reguliere prijzen en voorwaarden. Deze gelden niet als u last minute boekt. Graag maken wij voor u een aanbieding op maat.

Wij bieden u o.a. :

  • Een ruim terrein: De Buiteling is 1,5 ha groot en heeft o.a. 2 speelvelden een sportveld en een kampvuurplaats
  • Een ruim gebouw: op kamp wil je zo veel mogelijk buiten zijn maar als het weer tegenzit, is een ruim gebouw essentieel
  • Bij bos en water: Wij zitten op de Veluwe, het grootste natuurgebied van Nederland. Op fietsafstand gratis zwemmen in een van de meren of tegen vergoeding in het grootste bosbad van Nederland. Vlakbij in Vaassen een splinternieuw binnenbad
  • Schoon: aan hygiëne en veiligheid besteden wij veel aandacht, tijdens uw schoolkamp maken wij het sanitair dagelijks voor u schoon.
  • Veel sanitair: 9 toiletten en 12 douches. Binnen een half uur kan iedereen gedoucht hebben.
  • Slaapkamers: 3 stapelbedden voor 6 personen. Deze opzet geeft zowel gezelligheid als nachtrust.
  • Gemak bij zelfverzorging: de keuken is ruim en goed ingericht. Servies en keukengerei, alles is aanwezig. De plaatselijke Albert Heijn bezorgt de boodschappen en neemt wat over is retour.
  • Goedkope aanvullende diensten: Maaltijdverzorging doen wij al vanaf €5,- per persoon per dag. Fietsverhuur kost bij ons €4,- per dag.

Ideaal voor zomerkampen zijn de vele recreatie mogelijkheden in de buurt: klimmen in het klimbos, op de fiets de natuur in, spelen in het scoutingbos, zwemmen (in het meer, het zwembad of het bosbad) De Apenheul, enz.

Wij werken graag mee om uw schoolkamp betaalbaar te houden: begeleiders verblijven gratis (1 leerkracht per 7 kinderen). Via onze relatie Happybus.nl besparen veel  zomerkampen op het vervoer. Ook andere locale ondernemers hanteren een standaard korting voor onze gasten.
 
Organisaties die ons laten meedenken bij de invulling van hun kamp genieten het meest. Ook tijdens uw verblijf blijven wij graag met u in gesprek zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn.

spacer
spacer
 
 
groepsaccomodatie v.s. kampeerboerderij   groepsverblijf voor familieweekend   Last Minute Juli 2015   schoolkamp en werkweek   Wenum Wiesel Gelderland   
 
spacer
spacer
spacer
spacer
back