spacer
spacer
spacer
spacer
gebouw
spacer
spacer navbar
Home » schoolkamp en werkweek

tagpage.php

schoolkamp en werkweek

Het kamphuis van De Buiteling is in 1998 nieuw gebouwd. Oprichters Simon en Nienke van der Hoff hebben hun jarenlange ervaring als leerkracht, kampleiders en kamporganisatoren gebruikt om een voor schoolkampen ideale plek te creëren. De uitgangspunten:
  • Een ruim terrein: De Buiteling is 1,5 ha groot en heeft o.a. 2 speelvelden een sportveld en een kampvuurplaats
  • Een ruim gebouw: op kamp wil je zo veel mogelijk buiten zijn maar als het weer tegenzit, is een ruim gebouw essentieel
  • Bij bos en water: Wij zitten op de Veluwe, het grootste natuurgebied van Nederland. Op fietsafstand gratis zwemmen in een van de meren of tegen vergoeding in het grootste bosbad van Nederland. Vlakbij in Vaassen een splinternieuw binnenbad
  • Schoon: aan hygiëne en veiligheid besteden wij veel aandacht, tijdens uw schoolkamp maken wij het sanitair dagelijks voor u schoon.
  • Veel sanitair: 9 toiletten en 12 douches. Binnen een half uur kan iedereen gedoucht hebben.
  • Slaapkamers: 3 stapelbedden voor 6 personen. Deze opzet geeft zowel gezelligheid als nachtrust.
  • Gemak bij zelfverzorging: de keuken is ruim en goed ingericht. Servies en keukengerei, alles is aanwezig. De plaatselijke Albert Heijn bezorgt de boodschappen en neemt wat over is retour.
  • Goedkope aanvullende diensten: Maaltijdverzorging doen wij al vanaf €5,- per persoon per dag. Fietsverhuur kost bij ons €4,- per dag.

De meeste scholen gaan tegenwoordig 3 dagen op kamp. Zowel de komende als de vertrekkende groep willen van de wisseldag (meestal woensdag) een volle kampdag maken. De diverse recreatie mogelijkheden in de buurt bieden uitkomst. Erg populair is: klimmen in het klimbos, op de fiets de natuur in, spelen in het scoutingbos, zwemmen.

Een standaard 3 dagen programma hebben wij al voor u uitgewerkt. Gebruik het 1 op 1 of als inspiratie.
 
Wij werken graag mee om uw schoolkamp betaalbaar te houden: begeleiders verblijven gratis (1 leerkracht per 7 kinderen). Via onze relatie Happybus.nl besparen veel scholen op het vervoer. Ook andere locale ondernemers hanteren een standaard korting voor onze gasten.
 
Scholen die ons laten meedenken in de organisatie van hun jaarlijkse schoolkamp genieten het meest. Ook tijdens uw verblijf blijven wij graag met u in gesprek zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn.

 

 

 


spacer
spacer
 
 
groepsverblijf voor familieweekend   schoolkamp en werkweek   groepsaccomodatie v.s. kampeerboerderij   Last Minute Juli 2015   Wenum Wiesel Gelderland   
 
spacer
spacer
spacer
spacer
back